ÚLTIMA FUNCIÓ DE TU I JO A PORTA 4

El 25 de març, coincidint amb el dia mundial del Teatre, però també amb la celebració de l'any de l'estrena de Tu i Jo a Vic, es realitzarà l'última funció d'aquesta tragicomèdia de l'absurd escrita per Roger Simeon i produïda per fiLÒmans.

Una darrera oportunitat de gaudir de les converses d'aquesta parella (interpretada per Jordi Pagès i Carles Sanz) que discoteixen de tot i per tot. Dues persones presoneres de la seva vida, tancades en un pis petit inundat de caixes de sabates.

Aquest tercer mes de programació a Porta4 arriba al seu final amb la satisfacció d'una feina constant, persistent i que, setmana rera setmana, ha anat atreient més espectadors.

Des de fiLÒmans només ens queda agraïr al públic la seva assistència i a Porta4 la seva confiança en el nostre projecte així com el tracte immollarable que ens han ofert en cada sessió.

Tu i Jo marxa de Barcelona, però no s'atura. Propera parada als Pirineus, a la Coma de Burg el 12 de maig. I, després, cap a Londres en una versió diferent del text.

L'aventura continua.